Ruling / Folded pennen

Onder deze categorie vallen die pennen waarmee expressieve letters gemaakt kunnen worden, zoals de ruling- en Folded pennen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Dreaming Dog Ruling pen Aldus
  Calli art komt met een nieuwe serie ruling pennen; Dreaming Dog, bekend van Letter Arts Review. 5 verschillende uitvoeringen waaronder Aldus. Met deze pen kunnen traditionele letters gemaakt worden op groter formaat. Plaats de pen echter rechtop en je maakt er expressievere lijnen en letters mee. ..
  Excl. BTW: 37,15€ 44,95€
 • Dreaming Dog Ruling pen Layla
  Deze pen in onze nieuwe reeks van ruling pennen heet Lyla en heeft een afgeronde punt. Hierdoor kun je makkelijk met deze pen manipuleren, waardoor je een grote verscheidenheid aan lijnen kunt maken. Even de pen leren kennen en de mogelijkheden ontdekken en je zult veel plezier hebben aan deze varia..
  Excl. BTW: 37,15€ 44,95€
 • Dreaming Dog Ruling pen Little Lie
  De kleinste uit onze nieuwe reeks rulingpennen is Little Lie. Deze pen maakt dunne, onregelmatige lijnen en is in staat te spetteren! Met deze pen kun je variëren in lijndikte en in de vorm van de lijnen. ..
  Excl. BTW: 37,15€ 44,95€
 • Dreaming Dog Ruling pen Lollipop
  Deze pen heeft dan wel dezelfde vorm als de gewone rulingpen die wij in ons assortiment hebben, maar deze is een stuk flexibeler, waardoor hij makkelijker spettert. Door een ander materiaal waarmee de pen gemaakt is, worden dunne lijnen scherper en is het contrast tussen dunne en dikke lijnen groter..
  Excl. BTW: 37,15€ 44,95€
 • Dreaming dog ruling pen Sofie
  Calli art komt met een nieuwe serie ruling pennen; Dreaming Dog, bekend van Letter Arts Review. 5 verschillende uitvoeringen waaronder Sofie. Met deze pen kunnen traditionele letters gemaakt worden op groter formaat. Plaats de pen echter rechtop en je maakt er expressievere lijnen en letters mee. ..
  Excl. BTW: 37,15€ 44,95€
 • Dreaming Dog Ruling pens Leeloo
  Deze iets kleinere fariant van de Lollipop Rulingpen heeft dezelfde eigenschappen dan zijn grotere broer.  U zult zien dat u, wanneer u deze pen gebruikt, spetters krijgt bij het schrijven met snelheid. Door de pen op zijn punt te zetten en afwisselend op zijn kant te leggen krijgt u respectiev..
  Excl. BTW: 37,15€ 44,95€