Kalligrafieviltstiften

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • EZ Transfer marker
  De EZ Transfer is een marker waarmee je afdrukken van een laserprinter of copieer apparaat kunt overbrengen op bijna alle ondergronden. Op een eenvoudige manier breng je je eigen teksten, plaatjes en foto's over op hout, canvas, textiel, aardewerk, kurk, karton, papier, gips en nog veel meer. Maak v..
  Excl. BTW: 7,40€ 8,95€
 • Molotow Maskeer marker
  Deze marker wordt veel gebruikt bij handlettering of handletteren. De viltstift is gevuld met blauw gekleurde maskeer vloeistof. Eenvoudig aan te brengen. Na droging kan er overheen geschilderd worden. Als de verf droog is, kun je de maskeervloestof eenvoudig verwijderen. ..
  Excl. BTW: 3,72€ 4,50€
 • Pentel Witte gelpen
  Deze witte gelpen wordt gebruikt bij handlettering en wel op zwart of ander donker papier. De inkt droogt goed dekkend op. ..
  Excl. BTW: 1,49€ 1,80€
 • Pilot lakmarker
  Zilver of goude tekenpen van 1 mm breed met lichtechte en permanente watervaste inkt. Voor gebruik de marker schudden en meerdere keren aanpompen. De marker is dan continu klaar voor gebruik. Geschikt voor het tekenen van gouden en zilveren letters bij handlettering.  ..
  Excl. BTW: 3,80€ 4,60€
 • ZIG Art & Graphic Twin
  Viltstift met 2 mm punt en penseelpunt op waterbasis waarmee aquarel effecten gecreëerd kunnen worden. NU IN 80 KLEUREN Kijk voor enkele mogelijkheden op ons blog op de Home pagina ..
  Excl. BTW: 2,27€ 2,75€
 • ZIG Cocoiro lettering pen extra fine
  Zeer fijn spits penseelstiftje waarmee je, door drukken en loslaten lijnen kunt maken met variabele diktes. ..
  Excl. BTW: 2,15€ 2,60€ 2,75€