Deze keer in Letterpalet

Het Gebedenboek van Maria van Gelre

Tijdens de ledenvergadering van de Vereniging van handschriftontwikkeling werd een lezing gehouden door Johan Oosterman. Hij sprak vol passie over het gebedenboek van Maria van Gelre. 


Cirkel-leporello

Deze leporello ziet er leuk uit! En is ook leuk om te maken. Het vergt enige concentratie, maar eenmaal klaar, dan heb je een strook papier gevouwen tot een ronde leporello.

 
 Een bijzonder boek

Wat vier jaar geleden begon met een idee, een sprankeling, is uitgegroeid tot een uniek kunstobject. Ontwerper Marcel Anders wilde de schilderijen van de eregalerij van het Rijksmuseum bij de mensen thuis brengen. Dit resulteerde in het boek: RIJKS; Masters of the Golden Ages. LETTERPALET werd, vanwege de opgenomen kalligrafie, uitgenodigd op de presentatie van dit bijzondere boek. Zoals al gezegd in de inleiding: dat was naar hartenlust kijken en genieten.Nieuw bij Calli art

Sinds kort verkopen we bij CALLI ART de Art & Graphic Twin van ZIG. Dit is een stift op waterbasis, met aan de ene kant een punt en aan de andere kant een penseel. Met deze marker kun je heel leuke effecten creëren. We laten hier een paar mogelijkheden zien.


 


Letterpalet is een tijdschrift voor creatieve kalligrafie.
Letterpalet verschijnt 4x per jaar, met de wisseling van de seizoenen: in maart, juni, september en december.
Bij het abonnement van Letterpalet ontvangt u een kortingskaart, waarmee u bij diverse zaken door heel Nederland en België korting krijgt bij aankopen op kalligrafiegebied. Bovendien kunt u uw kalligrafie inkopen met 10% korting doen bij Calli art.
Bij Letterpalet staat het plezier van kalligraferen voorop.
 

Nieuwsgierig geworden? U kunt abonnee van Letterpalet worden door contact met ons op te nemen via e-mail: calliart@kalligrafie.com of via de webshop van www.kalligrafie.com onder de link "Letterpalet".